"Ситуацията е доста неприятна и не знам дали някой въобще

...
"Ситуацията е доста неприятна и не знам дали някой въобще
Коментари Харесай

Димитър Манолов: Ще се обречем на енергийна смърт, за да ни дадат някакви 7 млрд. евро

"Ситуацията е много неприятна и не знам дали някой изобщо е в положение да предложи същинско решение. Едва ли някой е в положение да направи прогнози. Това, което се случва в Европа, с нейното съществено подпомагане, може да ни докара и аз не знам до каква степен. " Това разяснява пред БНР Димитър Манолов, президент на КТ "Подкрепа " и ръководител на Надзорния съвет на Национален осигурителен институт.

"Големият общоевропейски проблем е, че тази европейска машина е прекомерно статична, прекомерно огромна, прекомерно тежка, прекомерно тромава и не може да реагира на тези бързо изменящи се условия. В този План за възобновяване и резистентност написа някакви чудовищни нелепости, които са тотално несъотносими към обстановката, в която живеем. И преди бяха нелепости, само че в този момент към този момент са чутовни нелепости ", акцентира синдикалистът.

"Продължаваме да закриваме личните си източници, тъй като ще кажем на слънцето по какъв начин да свети. Изключително неуместна е тази самоубийствена политика. Лошото е, че в България ние продължаваме да одобряваме покорно сходни неща. Както преди време ни закриха атомните централи, четирите реактора без безусловно никаква техническа причина, нула, 100 експертизи потвърдиха, че са безусловно безвредни тези блокове. Затворихме, ги, с цел да ни одобряват в Европейски Съюз. Сега, с цел да ни дадат някакви 7 милиарда евро, ние ще си закрием и въглищната енергетика и ще се обречем вечно на енергийна гибел. "

"Проблемът на тази коалиция е, че тя се събра с една-единствена цел –анти, а нямаше, няма и евентуално няма да има резистентен проект какво да вършат нататък. Коалиции от този вид не са в положение да вършат устойчива политика ", разяснява Димитър Манолов в предаването "Преди всички ".

Вътре в тази коалиция няма стабилно водачество, счита той.

"Тези хора, множеството от тях не знаят по какъв начин действа страната. "

"Тези, които карат влака ", да предложат пакет от ограничения и да седнем да ги обсъдим, прикани синдикалистът по отношение на антикризисните ограничения.

МРЗ е един от дребното принадлежности, с които държавното управление разполага и той е извънредно значим, означи Манолов за поръчката на Министерството на финансите в неговата средносрочна бюджетна прогноза до 2025 година минималната заплата да остане 710 лв..
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР