Ситуация, която бе заснета по пътищата на страната, успя да

...
Ситуация, която бе заснета по пътищата на страната, успя да
Коментари Харесай

Фургон, теглен от трактор, притесни на пътя. Безопасно ли е? СНИМКИ

Ситуация, която бе снимана по пътищата на страната, съумя да тормози и възмути водачи, само че и да провокира многолюден дебат.

Жена снимала необикновена панорама на Околовръстното на София. Фургон, теглен от трактор, съумял да притегли вниманието на Емилия Д. Едно от колелата  на композицията било в плачевно положение. Като с просто око се вижда, че гумата е на части.

Потенциално рисковата обстановка е снимана в сектора преди Чепинци, а жители са подали сигнал до 112.

" Околовръстен път преди Чепинци. Има подаден сигнал на 112. Иначе от трактор беше теглена тази структура ", сигнализира Емилия Д. и във Фейсбук.

В обществената мрежа обстановката провокира разнопосочни мнения. От една страна жителите са безапелационни, че в сходно положение фургонът е рисков за останалите участници в придвижването. Като предвижването му по общите пътища би трябвало да бъде глобено. Намират се обаче и " бранители " на оборудването, които смятат, че то очевидно просто се мести до място, където ще бъде сложено за стационарно прилагане.

Вижте някои от позициите на жителите:
" Глоби, късане на книжки! Тоя фургон няма регистрация, светлини, документи ", разяснява Божидар П.  " В София е като Дисниленд -  на всевъзможни чудеса и атракциони можеш да се нагледаш ", написа Иван И.

  " Все едно вие всички сте изрядни, та сте тръгнали да снимате, обсъждате и коментирате хората. Не изпреварвате погрешно и рисково, спазвате отдалеченост и маркировка, давате преимущество, не паркирате като,умънски тираджии, където ви падне ", написа Николай В.  " Идеална е може да изкара до зимата. Стига сте търсили проблем там, където няма ", майтапи се Боян А. " Така ще е, до момента в който всеки си прави каквото пожелае, а контрола е нулев! ", счита Добрин С.  " Голяма вест! Човекът си тегли фургона, с който е решил нещо да прави ", отбелязва Михаил Б. Към момента няма данни лидерът на въпросни трактор, теглещ фургона, да е остановен. Не са ясни и претекстовете му да тегли оборудването по оживения път в сходно положение.
Снимки: Емилия Д.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР