Системата за прием на ученици в първи клас за учебната

...
Системата за прием на ученици в първи клас за учебната
Коментари Харесай

Стартира е-приемът на първокласници в Хасково

Системата за банкет на възпитаници в първи клас за образователната 2024/2025г. в Община Хасково ще започва от през днешния ден, осведомят от администрацията.

Със заповед на кмета на общината е одобрен график за кандидатстване за първи клас в учебните заведения в град Хасково. То става по електронен път на адрес:, графа „ Прием в първи клас “.

Системата за кандидатстване е дейна от през днешния ден, а по данни на ГРАОН броят на бъдещите първокласници в община Хасково е 827 деца. Свободните места за учебните заведения в града Хасково тази година са 730.

Срокът за подаване на заявки е до 31 май, в това число. Резултатите от първо класиране ще бъдат оповестени на 3 юни, а записването на признатите възпитаници след първо класиране ще бъде от 4 до 7 юни, в това число.

В 7-те съществени учебните заведения в селата на територията на община Хасково са оповестени 121 свободни места за банкет на възпитаници в 1-ви клас, с които общата численост на местата за първокласници става 851, сочат от администрацията.

Датите за последващото оповестяване на свободните места, приемане на заявки и записване са според одобрения график на дейностите.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР