Системата за извличане на вода на американския сегмент на Международната

...
Системата за извличане на вода на американския сегмент на Международната
Коментари Харесай

На МКС се повреди американската система за получаване на вода

Системата за добиване на вода на американския сегмент на Международната галактическа станция (МКС) се повреди, заяви NASA, представена от РИА Новости. 
" Водната система WPA в модула " Спокойствие " е изключена заради вероятен теч ", се споделя на уеб страницата на галактическата организация на Съединени американски щати.
 Риалити шоу дава на спечелилия билет за полет в космоса Риалити шоу дава на спечелилия билет за полет в космоса
Разработчиците на риалити телевизионното шоу " Space Hero " желаят да създадат Космоса да наподобява наличен – заради това са опреде...
Отбелязва се, че няма опасност за екипажа, запасите от вода са задоволителни за няколко месеца. МКС разполага с аварийни елементи за ремонт на WPA, плануван за началото на идната седмица. 
Системата WPA получава питейна вода посредством обработка на конденз на атмосферна влага и урина. Подобни съоръжения има и в съветския сегмент на МКС - системи за добиване на вода от кондензат от атмосферна влага СРВ-K2M и от урина СРВ-У-РС.
В момента на МКС работят съветските космонавти Олег Новицки и Петър Дубров, американските астронавти Марк Ванде Хай, Шейн Кимброу и Меган Макартър, японецът Акихико Хошиде и французина Том Песке, отбелязва още организация " Фокус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР