Сиси научава Франц на любов“ – актьорът Яник Шуман за

...
Сиси научава Франц на любов“ – актьорът Яник Шуман за
Коментари Харесай

Монарси на сърцата - първата звездна двойка на Европа по EPIC DRAMA

„ Сиси научава Франц на обич “ – артистът Яник Шуман за превъплъщението си като австрийския император в „ Сиси “



На 26 декември, неделя, по, ТВ домът на най-хубавите исторически сериали, дебютира „ Сиси “ – нов минисериал „ в ера “ в шест елементи. В функциите са млади артисти, които приказват на езика на Instagram поколението.

Пищна, пленителна, само че и модерна продукция за момичето, което става императрица на Хабсбургската империя и се трансформира в легенда – „ Сиси “ ще бъде в ефира на Epic Drama извънредно с двойни епизоди в три следващи недели от 22:00 часа с повтаряне на идващия ден от 23:30 часа.





В одеждите на императрица Елизабет, чийто облик е обезсмъртен от Роми Шнайдър през 1950-те, влиза дебютантката от американски генезис Доминик Девънпорт („ Нощен трен за Лисабон “).

Първата супер-звезда на Европа, Сиси в този момент навлиза в нова епоха посредством тази приказка, изпълнена с интриги и пристрастености. Безгрижната тийнейджърка се влюбва бясно в всесилен и мечтан мъж, император Франц Йосиф, в чийто облик се превъплъщава немският артист Яник Шуман (Monster Hunter, Die Diplomatin). Но той има прикрита мрачна и рискова страна.

Фокусът е върху взаимоотношенията в кралската двойка. Добила популярност като най-красивата жена в Европа, Сиси се бунтува против строгия, от време на време деспотичен режим. Любовта на живота й, Франц Йосиф, е човек с потиснати страсти, прикрити зад облика на прецизния и нечовечен държател на Австро-унгарската империя.



Ето какво споделя артистът Яник Шуман за най-голямото предизвикателство да влезеш в униформата на император Франц Йосиф, персонаж с огромна политическа роля и голям брой батални подиуми.

„ Най-голямото предизвикателство, сигурно бе да уцеля точния баланс сред неотстъпчивост и мекост. Чрез Сиси, Франц научава какво значи да обичаш. Иначе за него сексът е просто отдушник, реакция.

Но в този момент внезапно до себе си има млада жена, която жадува да бъде докосвана с деликатност и за която сексът има прочувствен заряд, а освен физически. За Франц това е нещо ново, с която би трябвало да свикне. “



Физическата подготовка за ролята бе напълно друго предизвикателство. Трябваше да упражнявам много разнообразни неща и да се придържам към прецизен хранителен режим. Снимачният интервал бе дълъг и от време на време ми беше мъчно. За фотосите на бойните подиуми всички трябваше да се подготвим крепко.

Незабравимо прекарване бе да стоим на това място и да „ играем на война “. Наоколо имаше стотици статисти в пердах, „ горящи “ коне, детонации и, несъмнено, комплицирана хореография!

„ Освен фитнесът, другото доста значимо нещо е концентрацията.

Ако направиш неправилна стъпка или си обърнеш главата в неправилния миг, всичко може да завърши много зле. Трябваше да си имаме безумно доверие!





Най-забележителното бе, че в действителност вечер като лежах със затворени очи, към момента не можех да си извадя бойната картина от главата по цели нощи! Въпреки обстоятелството, че бях „ просто артист “ на снимачната площадка. Не желая да си помислям по какъв начин се чувствали същинските бойци при действителна опасност за живота си...! “

Това не е исторически филм, това е универсална и безконечна приказка за любовта, свободата, фамилията, самоопределението и дълга, облечена в блясъка на придворната мода от 19-и век.

„ Сиси “ дебютира по на 26 декември, от 22:00 часа и ще се излъчи в три следващи недели до 9 януари 2022 година, по два епизода, с повтаряне в понеделник от 23:30 часа.





Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV 1000 , отдаден на най-хубавите трагични сериали в ера от последните години, наличен в Булсатком на позиция 433 за IPTV и HD приемниците и на 76 за SD приемниците, в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) – 201, както и във VIVACOM EON TV. За на Epic Drama канала посетете www.epicdrama.bg

Следете и www.Facebook.com/EpicDramaBG и www.instagram.com/EpicDramaBulgaria
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР