Сироп за коса Lemon-Aid, 100 мл £14,50 Пазарувайте Терапията за

...
Сироп за коса Lemon-Aid, 100 мл £14,50 Пазарувайте Терапията за
Коментари Харесай

Мазни корени? Феновете на красотата полудяха за вирусно масло за коса преди измиване за £14,50, което ви позволява да миете косата си по-рядко: „Направи косата ми копринена и по-малко омазнена“

Сироп за коса Lemon-Aid, 100 мл £14,50 Пазарувайте

Терапията за коса от 14,50 английски лири провокира потрес в общността за хубост на TikTok, откакто стана вирусна, като основателите на хубостта възхищаваха по какъв начин това е преодоляло мазната им коса

Коса Syrup е новото лекуване за коса, което кара потребителите на TikTok да се въртят. Най-новият вирусен артикул, който би трябвало да имате, маслата за авансово измиване са довели до над 94 милиона изявления с консуматори, които се кълнат в резултатите.

Има 11 естествени грижи за косата масла и процедури за авансово измиване в гамата, предлагащи новаторско решение за тези, които се борят с косопад, оплешивяване и струпване на артикули.

Сред ценената гама стои емблематичният Lemon-Aid, точно дефиниран за справяне с мазни, мазни и запушени корени, тъй че можете да купите още няколко дни сред измиванията.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР