Сирийското правителство обяви, че отменя полицейския час в страната, но

...
Сирийското правителство обяви, че отменя полицейския час в страната, но
Коментари Харесай

Сирия сваля полицейския час заради коронавируса

Сирийското държавно управление разгласи, че анулира полицейския час в страната, само че може да върне мярката когато и да е, в случай че санитарно-епидемиологичната обстановка с ковид се утежни, съобщи ТАСС.
Сирийското държавно управление реши да отстрани комендантския час, който беше годен от 19:30 до 06:00 часа от през днешния ден, 26 май. Както заяви сирийската държавна организация " САНА ", това е оповестено посредством държавно разпореждане, признато след съвещание на антикризисния щаб при кабинета на министрите, управителен от премиера Имад Хамис.
" От вторник, 26 май, възбраната за придвижване през нощта се приключва и транспортните връзки с провинциите са изцяло обновени ", се споделя в документа. Той открива нов работен график за сферата на търговията и услугите - от 08:00 до 19:00 часа.
Както е очебийно в декрета, сирийското държавно управление може когато и да е да наложи рестриктивната мярка още веднъж според от санитарната и епидемиологичната обстановка. " Предприетите ограничения са ориентирани към поддържане на баланс сред опазването на здравето на жителите и поддръжката за обновяване на икономическия живот ", се споделя в документа.
Министерството на здравеопазването на Сирия заяви по-рано през вчерашния ден за 20 нови случая на коронавирусна зараза. Според управляващите до началото на седмицата общият брой на инфектираните в страната е повишен до 106 души. В момента 1114 жители, завърнали се със специфични полети в родината си през последните две седмици, остават под лекарски контрол. Към 24 май 27 от тях са дали позитивни проби за ковид. От 22 март над 40 сирийци са се възстановили от заболяването, а 4 са умряли.
Още: " Коронавирусът по света: Испания с огромна промяна надолу на смъртните случаи "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР