Сирийският президент Башар Асад посети правителствените войски на фронтовата линия

...
Сирийският президент Башар Асад посети правителствените войски на фронтовата линия
Коментари Харесай

За първи път от началото на войната: Башар Асад посети фронтовата линия на Идлиб

Сирийският президент Башар Асад посети държавните войски на фронтовата линия с джихадистите в Идлиб през днешния ден, първото му посещаване в северозападната провинция от началото на спора, осведоми Агенция Франс Прес.
„ Президентът Асад се среща с членове на сирийската войска на фронтовата линия в град Хбейт в провинцията Идлиб “, се споделя в изказване на кабинета на президента в обществените мрежи.
Районът на Идлиб е предпазен от договорка за преустановяване на огъня с съветско ходатайство от 31 август, само че битките не престават.
Според президента на Сирия Башар Асад успеха на джихадистите в северозападната провинция на Идлиб е ключът към преустановяване на осемгодишната война в страната, предава AFP.
„ Битката в Идлиб е съществена за превъзмогването на хаоса и тероризма във всички останали региони на Сирия “, цитира организацията думите на Асад, публикувани в известие от кабинета на президента в обществените мрежи.
„ Президентът Асад се среща с членове на сирийската войска на фронтовата линия в град Хбейт в провинция Идлиб “, се споделя в формалното известие.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР