Сирена, праскови, домати и гъби полегнаха под булдозерите през първия

...
Сирена, праскови, домати и гъби полегнаха под булдозерите през първия
Коментари Харесай

В Русия гледат на пармезана като на бактериологическо оръжие

Сирена, праскови, домати и гъби полегнаха под булдозерите през първия ден от унищожаването на глобени храни. Снимките и видеото от мястото на заличаването на неразрешените артикули потресоха въображението в обществените мрежи. Лента.ру потърси мнението на депутатите от Държавната дума. Пармезана като бактериологическо оръжие

Според част от депутатите от партията на властта „ Единна Русия” контролът върху режима на импорт на храни не трябва да отслабва, тъй като другояче те се трансформират в опасност за обществено незащитените пластове. От либерано-демократичната партия пък считат, че те могат да предизвикват болест и се боят в тях да няма гниди на глисти, които са добавени съзнателно. Депутатите са склонни да одобряват такива причини, защото сега войната, която се води против Русия е открита и храната е надали не най-голямата заплаха.

За импорт на сирена – от 5 до 12 години затвор

От либералнодемократичната партия желаят храните освен да се унищожават, само че и хората, които ги внасят да се подведат под наказателна отговорност. И упорстват този въпрос да не се преглежда от позиция на съжалението за храните, а от позицията на държавните ползи. Те не крият, че това е отговор на европейските наказания против Русия и настояват, че методът да покажат, че никой не може да си бърше краката в Русия е добър.

Колегите им упорстват вноса на сирена и салами, върху които е наложена ембарго, да се счита за контрабанда, а контрабандистите да се санкционират, в случай че работят независимо с 5 години затвор, а в случай че са група – до 12 години зад решетките.

Сиренолюбиви планове

Шупотевицата не е равностойна на значимостта на казуса, считат в „ Справедлива Русия”. И упорстват законът да се съблюдава, без значение дали се харесва на някого или не. Като напомнят, че в Русия с трактори са унищожавани освен храни, само че и интелектуална благосъстоятелност като дискове, или пък рибата и различен морски улов на бракониери, с цел да не стигнат по незаконни пътища до пазара. И допълват, че неразрешените храни са се трансформирали в полезност едвам когато са почнали да ги унищожават и да приказват за тях.

Най-сиренолюбиво гледат на казуса в парламентарната комисия по икономическа политика и предприемачество, като упорстват всички внасяни и унищожавани артикули да стартират да се създават в Русия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР