Синя София е дясна политическа алтернатива. Издигаме проф. Вили Лилков

...
Синя София е дясна политическа алтернатива. Издигаме проф. Вили Лилков
Коментари Харесай

Петър Москов: Борбата срещу ДС е борба за забогатяване на българина

Синя София е дясна политическа опция. Издигаме проф. Вили Лилков за кмет на София и листа от 61 претенденти за общински съветници измежду които има доста знакови лица от българската десници като доктор Любомир Канов, Иван Сотиров, Росен Елезов, Ивайло Караньотов и още доста почтени и способени политици и експерти. Синя София издига и претендент кметове за всичките 24 региона на столицата.

Синя София е сериозен политически план за опция на статуквото и на опитите на дъщерната номенклатура на алената олигархия и Държавна сигурност, след преодоляването на българската стопанска система да овладеят публично и политиката на България.

С положителния старт на Синя София се надяваме да запалителен огънчето и на Синя България.

Ние сме носители на десните правила. Тези десни правила, които преходът трябваше да наложи в България, само че вместо това беше позволено комунистическите метастази и алените куфарчета с пари да криминализират страната ни и вместо действителна конкурентна стопанска система през днешния ден имаме корупция и социализъм.

Борбата против компаниите на Държавна сигурност и алените куфарчета не е роман за предишното, както се пробва да го показа статуквото през днешния ден. Не, това е битка за замогването на българина, за конкурентна стопанска система, за свободен пазар и мощен бранш от дребни и междинни предприятия. Това е основата на свободните общества и на демокрацията. И до момента в който в България не наложим тези десни правила на свободната стопанска система, страната ни ще продължава да е най-бедна в Европа, а младите българи да напущат страната.

На София, а и на всеки български град е необходим кмет - същински собственик, който да милее за града, да харчи спестовно парите на съгражданите си, не наследници на комунистическите управници и кадесари, за които нашите пари са просто касичка за обир и харчене, тъкмо както родителите им откраднаха и изнесоха парите на страната преди 30 години.

Синя София е тази дясна опция, която желае да приключи задачата на десницата - налагане на действителен конкурентен капитализъм и пазарна стопанска система. Това е единственият метод България да стане богата и самостоятелна страна.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР