Синя България ще представлява десните хора в следващия парламент, такова

...
Синя България ще представлява десните хора в следващия парламент, такова
Коментари Харесай

Петър Москов: България не може да бъде ничия земя, политиката на Радев и на левите е погрешна

" Синя България " ще съставлява десните хора в идващия парламент, такова посланичество липсваше до момента, ще пазиме свободата на словото, предприемачеството, мощна България в Европа на нациите ", съобщи в избирателен спор по бТВ ръководителят на КОД Петър Москов.
" Независимо от това по какъв начин ще свърши опълчването сред Политическа партия и ГЕРБ, и двете обединения не съставляват десните хора, " Синя България " е опцията за такова посланичество в идващия парламент ", сподели още Москов.

По думите му, единственият метод да има високи приходи и растеж на стопанската система минава през освобождение на частната самодейност от страната и понижаване на налозите.

" Резултатите от лявото ръководство ги видяхме в последните няколко години, мястото на страната не е в стопанската система, повече страна би трябвало да има единствено в образованието, опазването на здравето и сигурността ", безапелационен е той.

" Плоският налог е най-справедливият, който полза всички приходи, и който има проблем плоския налог има проблем с размера на приходите ви, а не с налозите ", разяснява Москов.

" Икономиката и високите приходи не се дефинират на партиен конгрес, а когато освободиш стопанската система. Когато на партиен конгрес се дефинира кой да бъде богат и кой безпаричен, хората си потеглят. Държавността значи страната да е на мястото си, а тя място в стопанската система няма ", съобщи още той.

" Бил съм министър не на Бойко Борисов, а на " Реформаторския блок ", резултатът бяха 12 закона, 40 наредби, милиард и половина в обществения фонд. За разлика от това което вършат Политическа партия и Демократична България, ние в " Синя България " желаеме десни стопански политики, ясна ценностна ориентировка на България. Държавата би трябвало да ликвидира медицинските пустини, в които са се трансформирали огромни елементи от България ", уверен е Москов.

" България не може да бъде ничия земя, политиката на Радев и на левите е неправилна политика. На ничия земя не се живее. Ние от " Синя България " сме за обща съюзна политика, явен защитителен консенсус на европейските страни от Източна Европа. Западът съобщи Украйна, Ако не желаеме България да е идващият плацдарм, в случай че не желаеме да сме идната разменна монета на идната Ялта, би трябвало да обединим целия съюзен запас който има Европа. Да разчита предпочитано на Съединени американски щати за защитата и сигурността е неприятна политика, Украйна го видя ", съобщи той в отговор на въпрос за отбранителната политика и геополитическия избор на България.

Той прикани да се гласоподава за " Синя България ", с цел да бъде " раздран порочния кръг на безизходност и сглобки в идващия парламент ".

 2024-06-09_Izbori.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР