Синовете на поп певицата Бритни Спиърс – Джейдън и Шон,

...
Синовете на поп певицата Бритни Спиърс – Джейдън и Шон,
Коментари Харесай

Синовете на Бритни Спиърс не искат да я виждат

Синовете на поп певицата Бритни Спиърс – Джейдън и Шон, не таят положителни усеща към известната си майка и нямат никакво желание в близко бъдеще връзките им да се затоплят.

 

Американският уебсайт TMZ разкри, че момчетата се приготвят да заминат за Хаваите, където ще живеят с татко си Кевин Федърлайн и брачната половинка му Виктория. Те обаче нямали никакво желание да се сбогуват с изпълнителката, макар опитите на баща им да ги убеди, че това ще е добре за всички.

Според информацията Бритни не е виждала момчетата си от близо година и по всичко проличава, че това няма да се промени и с окончателното им овакантяване на страната. Кевин приказвал с Джейдън и Шон, само че нямал желание да ги принуждава да се срещат с майка им, в случай че те нямат предпочитание за това.

 

Федърлайн бил удовлетворен, че Спиърс не оспорила в съда желанието му да вземе синовете им на Хаваите и че няма да се постанова да влизат в спор, който да рефлектира освен върху тях, само че най-много върху децата им. Още повече, че самият той е споделял, че момчетата не се усещат удобно към нея и на този стадий не желаят да прекарват време в дома й, пише Дир.бг.

 

24chasa.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР