Синоптичката на bTV Станислава Цалова се почувства потисната от реакции

...
Синоптичката на bTV Станислава Цалова се почувства потисната от реакции
Коментари Харесай

Стаси Цалова е втрещена от хейта срещу малкия Кристофър на 3 март: Беше прекрасен!

Синоптичката на bTV Станислава Цалова се почувства потисната от реакции в обществените мрежи на едно от нейните включвания от паметника на Шипка на 3 март. В опит на бъдат оптимално патриотични, малкия екран изпрати половината утринен екип да водят предаване онлайн от честванията.
В един от репортажите Цалова и Митьо Маринов демонстрираха момче, което рецитира стихове за Освобождението и в национална носия и с българския трикольор в ръце. И въпреки да е мъчно да се откри по-патриотичен сюжет, злобарите в обществените мрежи откриха защо да се заядат.
Те се възмутиха, че момчето се споделя Кристофър. Според патриотите по чехли, които единствено се чудят какво да оплюят, това не е българско име и надали не е срамно да се демонстрира тъкмо това момче като образец за патриотично образование.
В утринния блок на bTV във вторник спортният публицист Пепи Бакърджиев разкри пред екипа, че е видял доста хейт по този мотив. Разбира се, той е на първо място ориентиран към малкия екран и към родителите, дали това име на детето. Стаси Цалова се почувства извънредно тъжна за реакцията, която е провокирала със своя репортаж.
„ Децата към този момент са с доста разнородни имена и е тъпо, че е отнесъл такава вълна на негативизъм. Беше прелестен! “, разяснява очевидно разочарована синоптичката, предава vihrogon.
Проф. Рачев се включи в тематиката, като напомни, че по времето на тоталитаризма на Тодор Живков е имало разрешени и непозволени имена. Той даже разкри, че брат му имал проблеми за това, че желал да кръси щерка си Моника.
„ Тези, които плачат по това време, в този момент си имат профили и вървят да пиша под детските стихчета “, заключи Мария Цънцарова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР