Синоптичката на bTV Натали Трифонова би шута на дългогодишното си

...
Синоптичката на bTV Натали Трифонова би шута на дългогодишното си
Коментари Харесай

Натали Трифонова би шута на гаджето - slava.bg

Синоптичката на bTV Натали Трифонова би шута на дългогодишното си гадже Доан.

Блондинката не вижда смисъл да продължава да бъде с младежа, откакто той не й предлага брак. Дългокраката красавица скоро ще навърши 29 години и желае да сътвори семейство. Няколко пъти тя е сложила въпроса за брак и деца пред Доан, само че младежът все увърта.

„ Смятам, че мъжът би трябвало да предприеме първата крачка, когато се почувства подготвен. Аз съм привърженичка на брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното взаимно общуване на фамилни начала не е моето нещо признава”, Натали.

След дълго очакване на Трифонова й писва и тя взема решение да се раздели един път вечно с Доан. През годините двойка си е взимала отмора един от различен, само че след няколко седмици още веднъж се събираше. Окончателният завършек на връзката им настава при започване на предишния месец. Откакто не е с Доан, Натали изтрива съвсем всички фотоси с мургавия юноша. Набързо прежали някогашния си другар. Колеги от на Натали от BTV издават, че на нея въобще не й проличава да е изпаднала в дупка и да е в меланхолия от раздялата. Напротив дългокраката синоптичка го удря на живот. Тя излиза с приятелки, когато няма задължения рано заран в малкия екран.

Доан е ученическата обич на сексапилната русокоска. Двамата са в един клас и стават гаджета още като младежи. Заедно са съвсем 10 години. Доан от години развива сполучлив бизнес и ръководи част от компаниите на фамилията си в България. Честите пътувания на Натали и Доан по света са свързани с работата на младежа, написа „ България днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР