Синоптичката Деси Банова намаза охрана и вече е като чалгаджийките

...
Синоптичката Деси Банова намаза охрана и вече е като чалгаджийките
Коментари Харесай

Любовни ефекти: Деси Банова с гардове и бронирана кола

Синоптичката Деси Банова намаза защита и към този момент е като чалгаджийките с богати любовници, към които се въртят телохранители. Гардове от НСО пазят обичаната на президента от 2012 до 2017 Росен Плевнелиев, защото самият той по закон употребява защита даже и след напускането на " Дондуков " 2. Това написа в. " Уикенд ". Деси и Росен са засечени с мощен държавен " надзирател " на излизане от постройката на Нова телевизия, където дадоха първото си взаимно изявление при Гала за обич си и огромната фамилна драма, сполетяла Плевнелиев.

38-годишната русокоска се употребява с куп привилегии около към този момент някогашния президент. Тя се вози на задната седалка до него в бронирана лимузина. На излизане от малкия екран мощният като скала телохранител се движел компактно зад някогашния държавен глава, а самият Плевнелиев кавалерствал на Деси, като й отворил задната врата. Двамата са се прибрали в любовното им гнездо в двуетажната къща на Плевнелиев в затворения комплекс " Резиденшъл парк София ".

Романтичната връзка на президента лъсна преди към месец. Първо Росен Плевнелиев заяви, че се е развел с Юлияна, а седмица по-късно Деси гостува на Гала и заяви, че се е разделила с бащата на 6-годишната си щерка Ивайло Граховски и че има нов мъж в живота й. Двамата бяха доста одумвани за избора да дадат съдбоносното взаимно изявление точно в предаването на Гала, където се готвят манджи, докторки демонстрират заболявания на матката и всемирски персони бистрят просташките изцепки на братята.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР