Сините се намират в много лоша серия, като нямат победа

...
Сините се намират в много лоша серия, като нямат победа
Коментари Харесай

Левски ще опита да прекъсне черната серия с победа над Локо Пловдив

" Сините " се намират в доста неприятна серия, като нямат победа в последните си пет срещи в шампионата и има единствено един триумф в последните си осем дуела в Лигата. Така отборът на Николай Костов се смъкна до шесто място в класирането и към този момент изостава с двуцифрен брой точки от водачите. Локомотив също е в слаба форма и след неповторимата си серия от девет следващи победи по-рано през сезона, в този момент играчите на Александър Тунчев имат единствено един триумф в последните си осем мача. " Смърфовете " обаче имат седем точки повече от своя противник и заемат четвърто място в класирането.

В ранния мач Хебър ще се опита да стигне до първа победа от края на октомври насам. Задачата на възпитаниците на Любослав Пенев няма да е лесна, защото ЦСКА 1948 стабилизира играта си в последните седмици и има единствено една загуба в последните си девет срещи.
Във Велико Търново Черно море ще има задачата да победи Етър, с цел да не изостава от водача в класирането ЦСКА. " Моряците " на Илиан Илиев имат единствено една загуба от началото на акцията и заемат второ място в класирането с 39 точки, до момента в който Етър на дъното със скромния актив от осем точки, като " болярите " са избегнали провалянето единствено в четири от 18 мача през сезона.

Програма за 19-ия кръг на Първа лига.

Петък, 1 декември
Арда - Ботев Пловдив 0:2
Славия - ЦСКА 1:1
Събота, 2 декември
12:30, Хебър - ЦСКА 1948
15:00, Етър - Черно море
17:30, Левски - Локомотив Пловдив
Неделя, 3 декември
12:45, Пирин - Локомотив София
15:15, Лудогорец - Ботев Враца
17:45, Крумовград - Берое. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР