Сингапурските авиолинии (SIA) промениха правилата си за поставяне на предпазни

...
Сингапурските авиолинии (SIA) промениха правилата си за поставяне на предпазни
Коментари Харесай

Сингапурските авиолинии променят правилата за поставяне на предпазни колани, маршрут след фатална турбуленция

Сингапурските авиолинии (SIA) трансформираха разпоредбите си за слагане на защитни колани и трансформираха най-малко един полетен маршрут, откакто припадък на рискова турбуленция умъртви един пасажер и остави десетки други приети в болница.

73-годишен британец умря от съмнение за инфаркт и десетки пасажери бяха ранени във вторник, когато полетът им от Лондон до Сингапур беше обиден от мощна турбуленция, което наложи спешно кацане в Банкок.

След случая националният транспортьор на Сингапур възприе „ по-предпазлив метод към ръководството на турбуленцията по време на полет “ след случая, сподели SIA пред Al Jazeera в изказване в петък.

Съгласно ревизираната политика, храната към този момент няма да се дава, когато знакът за колан е включен, сподели самолетната компания.

Кабинният екипаж също по този начин ще продължи да обезопасява всички незакрепени предмети и съоръжение при неприятни метеорологични условия и ще продължи да поучава пасажерите да се върнат на местата си и да затегнат защитните с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР