Синдром от Хавана, мистериозно заболяване на американски дипломати в Куба,

...
Синдром от Хавана, мистериозно заболяване на американски дипломати в Куба,
Коментари Харесай

САЩ обявиха какво разболява дипломатите им в Куба - насочени микровълни

" Синдром от Хавана ", мистериозно заболяване на американски дипломати в Куба , най-вероятно е породено от ориентирано микровълново излъчване , открива отчет на държавното управление на Съединени американски щати, оповестява БиБиСи.

Докладът на Националните академии на науките не показва отговорни за ориентираните енергийни талази, само че изяснява, че проучванията върху резултатите на импулсната радиочестотна сила са осъществени от Съветския съюз преди повече от 50 години .

Заболяванията за първи път засегнаха хората в посолството на Съединени американски щати в Хавана през 2016-17 г . Персоналът и някои от техните родственици се оплакват от признаци, вариращи от световъртеж, загуба на равновесие, загуба на слуха , безпокойствие и нещо, което те дефинират като " когнитивна мъгла ", всичко това стана известно като " синдром от Хавана ".

Съединени американски щати упрекнаха Куба в " звукови офанзиви ", съгласно Съединени американски щати близо 25 души от личния състав на посолството са имали здравословни проблеми, което е и повода . Правителството на Куба да са реализирани сходни офанзиви.

Американско академично изследване от 2019 година откри мозъчните аномалии измежду дипломатите, само че Куба отхвърли отчета.
 Съединени американски щати назначиха нов началник на задачата в Куба на фона на мистериозните офанзиви
Съединени американски щати назначиха нов началник на задачата в Куба на фона на мистериозните офанзиви

Лорънс Гъмбинър поема посолството

, откакто най-малко 14 от нейните жители оповестиха за сходни признаци.

Последното изследване е извършено от екип от медицински и научни специалисти, които са изследвали признаците на към 40 държавни чиновници. Много от тях са претърпели дълготрайни и изтощителни резултати , се споделя в отчета.

" Комитетът счита, че доста от отличителните и остри признаци , признаци и наблюдения, докладвани от (държавни) чиновници, са в сходство с резултатите от ориентираната, импулсна радиочестотна (RF) сила ", се споделя в отчета.
 Канадски дипломати съдят страната си за 21 млн. $ за мистериозни офанзиви в Куба
Канадски дипломати съдят страната си за 21 млн. $ за мистериозни офанзиви в Куба

" Жена ми към този момент не е същата ", разяснява посланик

" Изследвания, оповестени преди повече от половин век и през идващите десетилетия от западни и руски източници , дават косвена поддръжка за този вероятен механизъм. "

Отбелязва се, че е имало " обилни проучвания в Русия/СССР върху резултатите от импулсни, а не непрекъснати вълнови [радиочестотни] експозиции ", а военният личен състав в " евразийските комунистически страни " е бил изложен на нетермична радиация.

Куба не е единствената, където американски дипломати оповестяват за необикновените признаци .

През 2018 година Съединени американски щати отзоваха няколко чиновници от Китай , откакто чиновници, работещи в южния град Гуанджоу, оповестиха за " фини и неразбираеми, само че ненормални чувства за тон и напън ". Един американски чиновник е диагностициран с лека мозъчна контузия.
 Съединени американски щати изтеглят дипломати от Китай, разболели се от звукови офанзиви
Съединени американски щати изтеглят дипломати от Китай, разболели се от звукови офанзиви

Повтаря се обстановката с Куба от 2017 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР