Синдиците на фалиралата Корпоративна търговска банка насочват към кредиторите още

...
Синдиците на фалиралата Корпоративна търговска банка насочват към кредиторите още
Коментари Харесай

Синдиците на фалиралата КТБ насочват още 30 млн. лева на кредитори -

Синдиците на банкрутиралата Корпоративна комерсиална банка насочват към кредиторите още 30 милиона лв..

Разплащанията, включени в петата частична сметка за систематизиране, стартират в 9 ч на 4 юли и ще се правят посредством клоновете на " УниКредит Булбанк ".

Получаващите средствата ще дължат такси и комисиони съгласно цената на " УниКредит ".

Петата частична сметка е направена в осъществяване на Закона за банковата неплатежоспособност, според която синдикът изготвя частична сметка за систематизиране на наличните суми сред кредиторите след събрани вземания в сходство с реда, привилегиите и обезпеченията. Тя би трябвало да е утвърдена от Управителния съвет на Фонда за гарантиране на влоговете в банките.

Всеки заемодател на КТБ АД (н) може да ревизира каква е разпределената му за получаване сума в Единния портал за заявяване на електронни административни услуги към Агенцията по вписванията на Република България: , раздел „ Търговски указател и указател на юридическите лица с нестопанска цел ”, подраздел „ Справки ”, по партидата на КТБ АД (н) – ЕИК:831184677, в раздел „ Обявени актове ”. Подробно изложение на стъпките за постигане до оповестената пета частична сметка за систематизиране е оповестено в уеб страницата на КТБ, .

Допълнителна информация, обвързвана с изплащането на средствата от петата частична сметка за систематизиране на признати вземания към КТБ АД (н), може да се получи всеки работен ден от 9:00 до 16:30 часа в деловодството на КТБ АД (н) на адрес: гр. София, ул. „ Граф Игнатиев ” №10, или на телефони 070018888, 02/8015478, 02/8015495, 02/9375653 и 02/8015436.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР