Синдикалната федерация на служителите в МВР ще даде специална пресконференция,

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР ще даде специална пресконференция,
Коментари Харесай

Полицаите отново алармират за проблемите с униформите и обувките

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи ще даде специфична конференция, на която още веднъж ще сигнализира за проблемите, които служителите на реда имат с униформите и обувките. В предаването „ Преди всички “ зам.-председателят на УС на федерацията Илия Кузманов изясни:
Не търсим борба, а в противен случай. След постигнатите договорености по отношение на повишение главните заплати в Министерство на вътрешните работи, ние продължаваме по нашите претенции, които бяха 3 и очевидно са позабравени от обществото. Те бяха за законодателни промени и за покачване качеството на униформеното облекло. Изискванията ни за по-добра функционалност на обувките и униформата е напълно обикновено. Един чиновник, който не се усеща добре, той е неприспособим за работа и не е потребен нито за жителите, нито за самия себе си.

По думите на му, у нас технологията за произвеждане на тези обувки е изостанала с 20 години, а на някои места даже няма обувки. В конференцията ще вземат участие и непознати специалисти.

Тук надали можем да вменим виновност безусловно на политическия кабинет. Доста по-надолу са хората, които би трябвало да се оправят с това. ние подхождаме доброжелателно, като се опитваме обективно да им покажем къде бъркат. Ако те не го схванат, имаме способи да им го потвърдим и по различен метод. несъмнено е въпрос на пари, само че в дълготраен проект инвестицията е доста по-малка от тази, която се прави сега. Ние сме основатели на уеднаквяване на минималните полицейски стандарти в Европа.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР