Синдикалната федерация на служителите в МВР настоява да се предвидят

...
Синдикалната федерация на служителите в МВР настоява да се предвидят
Коментари Харесай

След ужаса на ЦСКА - Левски: Полицията поиска по-строги санкции

Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи упорства да се плануват по-строги наказания по отношение на всички лица, демонстриращи експанзия и/или неуважително отношение по отношение на органите на реда. Това излиза наяве от известие до медиите, публикувано от синдикатите.

Причината за настояването е "трайната наклонност за увеличение на броя на потърпевшите служители на реда вследствие на умишлени дейности на жители против тях и жестоко неуважение на законовите правила ".

В позицията си синдикатите показват цялостна поддръжка и съпричастност към служителката на Министерство на вътрешните работи, която изпълнявайки служебните си отговорности, получи тежки пострадвания по време на футболната среща сред тимовете на ЦСКА и Левски.

От най-голямата синдикална организация упорстват да се подхващат нужните ограничения, които да подсигуряват физическата цялост на служителя на реда и да се дефинира зона за сигурност, която, в случай че бъде нарушена, то представителите на страната, в лицето на полицията, да имат право да се защитят със всички разрешени от закона средства.

Синдикатите допълват, че случаят по време на вчерашния мач е "част от ширещ се по игрища и улици гнет ", който е ориентиран против закона, морала и цялото общество. Срещу него институциите и обществото би трябвало да бъдат единни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР