Синът на собственика на автокъща „Софавто“, я която се продават

...
Синът на собственика на автокъща „Софавто“, я която се продават
Коментари Харесай

Разследващи с нови зловещи разкрития за отвлечения Адриан Златанов!

Синът на притежателя на автокъща „ Софавто “, я която се продават главно спортни коли, е бил похитен през вчерашния ден сутринта на път за работа. Това е главната версия на полицията за мистериозното изгубване на 25-годишния Адриан Златанов. Младият предприемач тръгнал за работа към 9:30 часа през вчерашния ден от първокласната фамилна къща, намираща се на ул. „ Втора “ във вилната зона на софийското село Герман, написа „ Телеграф “.

Качил се в черен мерцедес S-класа финален модел, минал 100 метра напряко, по-късно направил ляв завой и тръгнал по улицата, минаваща около гробищата на селото. Точно в пресечката преди гробищния парк беше открита изоставената лимузина. На колата се натъкнал татко му Тони, който, излизайки от вкъщи, видял отбития „ Мерцедес “. Вътре били телефонът и документите на сина му, само че от младежа нямало диря. Притесненият татко незабавно се обадил на телефон 112.

Цели пет часа продължи огледът на мястото на престъплението, като на място дойдоха два буса с специалисти от групите за оглед. Криминалисти търсеха отпечатъци по всеки сантиметър от колата. Старателно беше намазан предният похлупак, където се допуска, че може да е бил прострян Адриан, преди да го натоварят в друга кола.

Дактилоскопски следи бяха търсени и по всички порти на автомобила, който беше запечатан. След това паяк на Столична дирекция на вътрешните работи откара колата, като следва от нея да бъдат търсени още биологични следи за експертизи. Два спортни мерцедеса – бял и черен, бяха спрени на метри от лимузината на Адриан. С тях пристигна сътрудник на младежа от автокъщата, който играе ролята на шеф, както и две дами, близки на фамилията.

Две са версиите, по които работят криминалистите, за изкарването на момчето от автомобила. Едната е била инсценирана полицейска инспекция или акция.

„ В огромна част от похищенията през годините бяха употребявани полицейски атрибути – бяла „ Астра “ със наследник буркан да вземем за пример. Още първото похищение от серията, която беше стартирана с предприемача Стефко Колев през 2001г., беше осъществено от бандити, маскирани като служител на реда “, разясниха проверяващи.

Според друга версия на улицата може да е била инсценирана и злополука. След като е спрял колата и са го изкарали от нея, причинителите са я преместили настрана от пътя, с цел да не се набива на очи. Предположението за тампониране начело и откъм гърба е отхвърлено, защото по черния „ Мерцедес “ нямаше никаква драскотина.

Похитителите са избрали съвършено място за офанзива, защото улицата към гробището е безлюдна, наоколо няма обекти с огромен поток от хора. На 500 метра от мястото на случая има офис на компания, която обаче няма камери, гледащи към улицата.

До през вчерашния ден вечерта нямаше позвъняване за откуп или връзка с похитителите. Таткото Тони Златков вдигаше мобилния си телефон на всеки чужд номер, Работим по всички версии, като похищение е една от тях “, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Борислав Борисов. Близките на момчето описват, че то било извънредно съзнателно и пособие съществено със фамилния бизнес, Сутрин Адриан ходел един час по-рано на работа от татко си и си тръгвал един час по-рано от него, като таткото Тони оставал до по-късно. Момчето имало 4-5 годишна връзка, само че се разделил с приятелката си при започване на годината.

ЧЕТЕТЕ В БЛИЦ: БАЩАТА НА АДРИАН ПОТВЪРДИ, ЧЕ Е ОТВЛЕЧЕН!

ВИЖТЕ КАКВО КАЗА ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР НА Министерство на вътрешните работи МЛАДЕН МАРИНОВ ЗА СЛУЧАЯ!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР