Синът на Сашо Майонезата задмина баща си по брой известни

...
Синът на Сашо Майонезата задмина баща си по брой известни
Коментари Харесай

Дъщерите на Анелия и Лияна се скараха заради сина на Сашо Майонезата

Синът на Сашо Майонезата задмина татко си по брой известни гаджета, въпреки че е на половината години на баща си, написа Хотнюс. Счетоводителят Ники Найденов бе съкровен с Miss International Teen Princess 2017 Биляна Лазарова, която го разгласи за най-голяма обич на своя живот преди близо две години.

Само няколко месеца по-късно обаче Найденов-младши се оказа двойка с Ивон Динева. Въпреки че двамата пробваха да крият връзката си от медиите, си разменяха сърчица и пояснения в обич в обществените мрежи и изглеждаха доста щастливи. Единствената лъжица катран в меда внасяше ревността на дъщерята на Коко Динев и Анелия, която не е без съображение поради плейбойския манталитет на обичания й.

Тези дни обаче друга известна фолкаджийска дъщеря-тази на Лияна, се оказа в рискова непосредственост до така стремежи ерген. Дениз се появи по какъв начин целува Найденов, до момента в който мята гьобеци с него и сина на Деси Слава Майки в столичен клуб. Дали целувката е единствено другарска не се наемаме да гадаем, само че би трябвало да обърнем внимание на Лияна, че щерка й става единствено на 17 години и наличието й в сходни клубове е освен погрешно, само че и нарушаване на закона.

Дениз наподобява най-малко на 27 с огромните си устни и тежкия грим, само че явно се харесва на сина на Майонезата. За разлика от него татко му може да се похвали с една-единствена известна обич - тази с актрисата Елен Колева, която обаче завърши преди години с взаимни обвинявания от двете страни.

Наш кореспондент разбра, че двете девойки към този момент не са приятелки. Именно синът на Майонезата и любовта им към него ги скарала. Ивон се отделила от компанията, с която до неотдавна излизаше.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР