Синът на продуцента Андрей Арнаудов – Васил, отпразнува първия си

...
Синът на продуцента Андрей Арнаудов – Васил, отпразнува първия си
Коментари Харесай

Синът на Андрей стана на една годинка

Синът на продуцента Андрей Арнаудов – Васил, отпразнува първия си рожден ден. По мотива щастливите родители – екранната половинка на Иван и моделът Емануела Толева, проведоха градинско празненство, на което събраха стеснен кръг от родственици и другари.

"Цялото ни семейство, и най-много майка му, която го обожава и на която безпределно благодаря, доста се вълнуваме. А аз пътувам от Скопие към София, с цел да не изпусна празника ", написа Андрей в обществените мрежи, като не пропусна да направи и самобитна равносметка.

„ Огромна част от моя мироглед, съм наследил за положително или неприятно от моя татко, на който синът ми е кръстен. Много от това, с което се гордея, и доста от това, което ми тежи и което не одобрявам. И последните дни си мисля: „ А моят наследник какво ще наследи от мен? “. Днес, една година откакто станах татко, аз знам сигурно, че той ще ми даде доста повече, в сравнение с аз на него “, изясни още продуцентът на Фермата.

Въпреки че отглеждат общ правоприемник, Андрей и Толева са коментирали нееднократно, че не бързат да разменят сватбени клетви. Причината – по думите им, гражданският брак не е наложително еквивалент на фамилията.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР