Синът на Нелина, Кристиян, вече е пълнолетен. Изпълнителката сподели в

...
Синът на Нелина, Кристиян, вече е пълнолетен. Изпълнителката сподели в
Коментари Харесай

ГОЛЯМА РАДОСТ: Синът на Нелина стана на 18

Синът на Нелина, Кристиян, към този момент е пълновръстен. Изпълнителката показа в обществената мрежа фотоси от рождения ден на порастналия юноша, който образно доста наподобява на нея.

" На 2 октомври 2003 година беше най-щастливият ден в живота ми, тъй като тогава родих моя наследник Кристиян - най-скъпото за мен! Мило мое момче, от през днешния ден ти към този момент отваряш нова страница в живота. Нека най-хубавото ти следва - здраве, обич, правилни другари, духовно израстване, попътен вятър и от всичко хубаво по доста! Поеми самоуверено своя път, а аз постоянно ще съм до теб! Бъди ми блажен, Крисче! ", написа Нелина.

Фолк ветеранката постоянно е пазела в загадка кой е биологичният татко на момчето й. Едва преди години тя наруши мълчанието и опроверга упоритите клюки, че синът й е от предприемача Коко Динев.
свързани новини6482на 12.04.2021
Изпълнителката на " Бял мерцедес ме преследва в живота " е родила от различен предприемач, от Гълъбово - Даниел Димитров. Тъй като той бил женен, информацията излезе на бял свят 15 години след раждането на Крис.

По това време Нелина не знаела, че върти обич с привързан мъж и изпаднала в потрес, когато схванала, че приятелят й има друго семейство. Фолк изпълнителката прозорливо запазила в загадка от него, че е бременна, припомня " Хотнюз ".

" Предпочетох да съм самотна майка, вместо да пребивавам с мъж, който ме лъже. Казах му едвам при започване на деветия месец, че очаквам дете от него, защото не желаех да ме тормози с мисли за аборт. Беше покъртен. След като разбрах, че е полигамен и ме лъже, взех решение да отгледам детето си сама. Запазих го, защото ми бе време да родя, а знаех, че мъчно мога да намеря моногамен мъж. Прецених, че ще съумея сама да се оправя в живота и нямам потребност от сътрудник до себе си. Бащата на Криско обаче до ден сегашен ми оказва помощ за него и знам, че мога да му вярвам ", признава в изявление певицата.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР