Синът на Нели Рангелова е нейният повод за гордост –

...
Синът на Нели Рангелова е нейният повод за гордост –
Коментари Харесай

Синът на Нели Рангелова разнася тоалетна хартия по домовете

Синът на Нели Рангелова е нейният мотив за горделивост – той е измежду дребното звездни наследници, които не разчитат на славата и активите на семейството, а си изкарват парите сами, разбра HotArena.

22-годишният юноша основава лична компания доскоро повече от година. За разлика от множеството си връстници не се насочва към желаните сфери, а нахлува в изцяло неразработена ниша, писа „ Галерия “.

Бочуков- младши се захваща с доставка на храна и домашни използва по домовете на хората. Всеки, който желае, си вкарва адреса, след което избира всички артикули, които са му нужни – плодове, меса, млечни артикули, тоалетна хартия и всичко, което се предлага и в магазините, като цените са авансово оповестени.

Мартин работи с съответна верига супермаркети, упомената в уеб страницата му. След като клиентът направи поръчката, младежът и чиновниците му отиват до въпросния магазин, пазарят всичко, което е по поръчка, и го доставят на посочения адрес. Отзивите гласят, че синът на Нели Рангелова се оправя съвършено.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР