Синът на Моника Алдама, треньорката на мажоретките, която стана известна

...
Синът на Моника Алдама, треньорката на мажоретките, която стана известна
Коментари Харесай

Синът на треньорката на Cheer Моника Алдама е арестуван по многобройни обвинения в детска порнография

Синът на Моника Алдама, треньорката на мажоретките, която стана известна с документалната поредност на Netflix " Cheer ", е упрекнат по голям брой обвинявания в има или умишлено има достъп до видеоклипове, които изобразяват полово принуждение над деца, демонстрират правосъдните записи.

27-годишният Уилям Остин Алдама от Далас беше задържан в четвъртък в окръг Наваро, Тексас, по 10 обвинявания в владеене за поощряване на детска порнография, което е закононарушение от трета степен съгласно наказателния кодекс на щата. Ако бъде приет за отговорен, всяко обвиняване може да носи присъда от две до 10 години затвор.

В обвинителен акт, импортиран ден преди ареста на Алдама предходната седмица, огромно жури го упрекна в владеене или достъп с желание с цел да види, образен материал, за който знае, че съдържа изображения на деца под 18 години, участващи в полово държание. В обвинителния акт се показват заглавията на 10 разнообразни видео файла, които са представени като доказателства за 10-те обособени обв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР