Синът на Марлон Брандо заяви, че именитият му баща не

...
Синът на Марлон Брандо заяви, че именитият му баща не
Коментари Харесай

Синът на Марлон Брандо: Татко не е оправял Ричард Прайър

Синът на Марлон Брандо съобщи, че именитият му татко не е спал с комика Ричард Прайър. Въпреки че вдовицата на Прайър твърди противоположното, написа tmz.com.
Най-големият жив наследник на Брандо – Мико, сподели пред светския уебсайт: „ Семейството на Марлон Брандо чу скорошните мнения на Куинси Джоунс и сме разочаровани, че някой може да направи подобен противен коментар и за Марлон Брандо и за Ричард Прайър “.

Това, обаче, внезапно се разминава с изявлението на вдовицата на комика – Дженифър Прайър – че Брандо и мъжът й в действителност са правили секс и последният нямал нищо срещу.

По думите й, Ричард не бил смутен от мненията на джаз легендата Куинси Джоунс и скандалното му изявление преди дни. Комикът бил постоянно прям за бисексуалността си и бил записани прекарванията си в дневник.

Мико влиза в борба за името на татко си не за пръв път. Наскоро именитият артист беше упрекнат, че се е пробвал да изнасили някого по време на кино сцена.

Дъщерята на Ричард Прайър също отхвърли сред двете звезди да е имало връзка, разкривайки, че татко й един път е имал връзка с транссексуална жена. „ Но баща не е имал връзка с Брандо “, написа тя в пост, който по-късно изтри.

източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР