Синът на кметицата на петричкото с. Марикостиново Гергана Тодорова –

...
Синът на кметицата на петричкото с. Марикостиново Гергана Тодорова –
Коментари Харесай

Екшън в петричкото с. Марикостиново! Синът на кмета Г. Тодорова- Велко преби жестоко мъж от селото и се укри от полицията

Синът на кметицата на петричкото с. Марикостиново Гергана Тодорова – Велко преби грубо мъж от селото нощес след скандал. С контузия на главата мъжът е настанен в болничното заведение в Сандански, а уличеният в побой Велко Тодоров, е избягал и се укрива. До късния следобяд през днешния ден, побойникът не бе арестуван. Според източници на Struma.com сред кметския наследник и пребития Георги У. съществувала остаряла омраза.

Не за първи път сред тях възниквали кавги, само че предходната нощ кавгата прераснала в крепък пердах. Велко Тодоров и негов другар нападнали Георги пред дома му в селото и почнали да крещят свиреп. Докато Георги се опомни,двамата го съборили на земята и го ритали до несвяст, след което избягали.

Незабавно на мястото е извикан екип на Спешен център и полицията. Ченгетата търсят нападателите и обясняват претекстовете за зверското нахлуване.Велко Тодоров има богата крими история и не за първи път се замесва в сходни произшествия. Има условна присъда, което значи, че в случай че бъде арестуван в този момент, тя ще влезе в действие и той би трябвало да бъде вкаран неотложно в пандиза.

Очаквайте детайлности.

П. Колева




Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР