Синът на Иво Карамански и влогърката Антоанет Пепе вече не

...
Синът на Иво Карамански и влогърката Антоанет Пепе вече не
Коментари Харесай

Синът на Иво Карамански с известно гадже с три деца

Синът на Иво Карамански и влогърката Антоанет Пепе към този момент не крият връзката си, която очевидно е сериозна, тъй като младежът към този момент е срещнал фамилията си с кака си Тони, твърди " Уикенд ".

Нели Атанасова и Александър Сано са приели новата снаха, която има цели 3 деца и е със 7 години по-голяма от Иво. Наследникът, който носи името на татко си, се е поувлякъл много по влогърката, издават от обкръжението им. Двамата даже бяха във Видин и отмаряха край Дунава, където сега Сано снима филм. Припомняме, че Карамански е доведен наследник на артиста, който го обича и се грижи за него като за лично дете.

Иво и Тонка Пепелджийска, както е същинското име на русокоската, въртят обич от няколко месеца, като момата небрежно зарязала последния си мъж Филяка от " Типично ", щом се загаджила с Карамански.

" Как й се занимава с тези три дребни деца, отново с нов мъж? Децата си желаят грижи, би трябвало непрестанно да си към тях. А да въртиш и обич, и то с нов човек, се желае много сила. Аз не бих могла, последното нещо ще ми е любовта при такива условия. Направо й се чудя " – разясняват в обществените мрежи любовните трепети на Пепе. Пепелджийска е известна с това, че бързо забременява от новите си тръпки, като следва да забележим дали историята ще се повтори и с Иво Карамански, който към момента няма свои деца.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР