Синът на брутално пребитата бизнесдама Стефка Терзийска – Коста Козас,

...
Синът на брутално пребитата бизнесдама Стефка Терзийска – Коста Козас,
Коментари Харесай

Синът на пребитата бизнесдама Терзийска: Този ,,човек“ е изпратен да убие майка ми!

Синът на брутално пребитата бизнесдама Стефка Терзийска – Коста Козас, насочи зов към благоевгадчани за поддръжка към майка му и всички дами, станали жертва на сходни произшествия.
Той прикани в четвъртък в 12 часа всички съпричастни към случилото се с неговата майка да дойдат пред правосъдната палата в Благоевград, където ще се гледа мярката на задържания за нападението Кирил Лукаров.
Ето какво написа Коста:
Никой наследник не би трябвало да вижда майка си обляна в кръв. И въпреки всичко се случва. Напоследък прекомерно постоянно.
Този четвъртък ще се гледа обжалването на мярката за неотклонение на “човека ”, ИЗПРАТЕН ДА УБИЕ майка ми Стефи пред дома ѝ, нанасяйки голям брой брутални удари с кози крайник в главата. Днес беше тя. Утре може да е вашата майка или щерка.
Всеки, който желае да изрази поддръжката си за нея, дано пристигна в 12:00 часа този четвъртък пред Съдебната Палата в Благоевград!
За мен няма подозрение, аз съм 100% сигурен, че татко ми е гарант на нападението над майка ми. Но полицията би трябвало да го потвърди. Това съобщи за „ Телеграф “ 24-годишният Коста Козас.
„ Не става и дума за обир, тя е носила в чантата си огромна сума пари, колата също е била отворена, не е взето нищо и от автомобила. Има данни, че е следена няколко дни преди офанзивата против нея. Аз имам вяра, че татко ми е в основата на това закононарушение “, твърди Коста.
Той напомни, че татко му Йоанис Козас, който е гръцки предприемач и от десетки години развива бизнес в Благоевград, и майка му Стефка Терзийска се разделили преди 4 години.

Заплахи
След това почнала лавина от закани от страна на бащата към майката, а и към сина му. Някои от тях били отправяни пред очевидци.
Преди две години Коста подал тъжба в полицията поради тези закани. Но единственото нещо, което подхванали правоохранителните органи към татко му, било да го предупредят документално повече да не се заканва на околните си.
„ Затова стопирах да пущам тъжби, тъй като видях, че не се подхващат никакви съответни дейности по отношение на татко ми. Реших, че няма смисъл да си изгубвам времето, откакто той остава ненаказан “, призна синът на пребитата бизнесдама.
Синът на бизнесдамата
Той недоволства и от заключението на медиците, че на майка му е нанесена междинна телесна щета. Коста твърди, че става въпрос за тежка телесна щета, откакто с едното око потърпевшата не вижда изобщо, единият й пръст е безусловно откъснат, има мозъчно разтърсване и фрактури на носа и крайници.
Отричане
Бившият мъж на Стефка – Йоанис Козас, който има фабрика за преправка и пакетиране на маслини и зехтин, изрично отхвърли да има нещо общо с нападението.
„ Не съм забъркан по никакъв метод в този противен случай. Абсурд е някой да си мисли такова нещо. Надявам се някогашната ми брачна половинка да се възвърне “, показа гръцкият предприемач.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР