Синът ми учи право в Хага. Не е нападал полицията.

...
Синът ми учи право в Хага. Не е нападал полицията.
Коментари Харесай

Баща на пребит от полицаите младеж снощи: Никаква линейка не пратиха в районното

Синът ми учи право в Хага. Не е нападал полицията. Извлечен е и е пребит. Закарали са го в Трето районно. Разбрахме, че е доста зле. С доста молби пуснаха жена ми, която е хирург. Тя се върна потресена - целият е в белези и кръвонасядания. Настоявахме да бъде взет с кола за спешна помощ. Пратиха ни в Столична дирекция на вътрешните работи. Там споделиха ”да, добре ”. Върнахме се в Трето Районно. Никаква кола за спешна помощ не пратиха. Едва тази заран го закараха в ”Пирогов ”. С тежко комоцио е. Жена ми е унищожена. Това е голяма контузия и оскърбление.
Това споделя в предаването " ЕвроДикоф " бащата на 23-годишния Евгени Марчев. Младежът е бил арестуван в Трето районно, а рано сутринта е бил откаран в болница, макар настояванията да получи лекарска помощ.

Родителите на Марчев прекарали цялата нощ в районното ръководство. Според описа на бащата 23-годишният студент по право се е завърнал неотдавна в България поради рестриктивните мерки, наложени към епидемията от COVID-19.

" Пожела да излезе на открито с негови другари. Отишъл е може би там, където не е трябвало. Бил е в предните редици на момчета, които са били не на тротоара, а на улицата. Отзад са почнали да ги блъскат хора с черни блузи и шапки, а той също имаше черна шапка на главата си. И е от първите хора, които несправедливо са понесли багра, а тези, които са хвърляли не са понесли никакви последици от полицията. Бил е безусловно пребит ", описа Марчев-старши.

Междувременно на днешния брифинг на Министерство на вътрешните работи основният секретар Ивайло Иванов съобщи, че тежко потърпевши няма.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР