Синът и съпругата на покойния певец Борис Гуджунов са напуснали

...
Синът и съпругата на покойния певец Борис Гуджунов са напуснали
Коментари Харесай

Синът на Борис Гуджунов работи за шейха на Дубай!  Семейството на легендарния певец напусна България 



Синът и брачната половинка на починалия артист Борис Гуджунов са напуснали страната, описват техни съседи от столичния квартал „ Люлин “. Роднините на българския Том Джоунс емигрирали сякаш за непрекъснато, само че не в родната на вдовицата му Елжбета Полша, а в Дубай.

От няколко години насам синът на Гуджунов – Кристиан, работи като стюард към първокласните дубайски авиолинии, благосъстоятелност на шейха на емирството. Заплащането му било извънредно положително и по този начин съумял да си спести пари за жилище в мегаполиса. Кристиан самичък показа в обществените мрежи, че се е открил за непрекъснато в Дубай, където, откакто си стъпил на краката, повикал и своята майка. Преди момчето на Борето да замине да вади пари в чужбина, дружно с Елжбета живееха на ръба на мизерията в дребния им апартамент в крайния столичен квартал „ Люлин “. Полякинята, въпреки и някогашна извънредно надарена балерина, се бе принудила да продава билетчета в метрото, с цел да може да устоя фамилията след гибелта на мъжа ѝ. Обичаният артист издъхна през 2015 година след дълго и тежко боледуване в съвсем безспорна бедност. И дребното спестени пари на фамилията отидоха за лекуването му, а мизерната пенсия, която Гуджунов вземаше, не им стигаше даже за самун за целия месец. След кончината му синът му призна, че е наследил само маломерното фамилно жилище и 200 лв., които татко му съумял да му задели.

Кристиан има гласовите данни на баща си, само че не съумя да пробие на музикалната сцена у нас, въпреки да направи няколко опита. Преди години Маги Халваджиян се опитва да му подаде ръка и го включи в музикалния формат „ Пееш или лъжеш “, само че славата му беше краткотрайна и след финала на шоуто фантазиите му за кариера не се оправдаха. Така Гуджунов-младши решил да емигрира и по случайност попаднал в редиците на дубайските авиолинии. Освен че обиколил цялото земно кълбо няколко пъти, с помощта на новата си специалност печелел и хиляди долари месечно, с които издържал себе си и майка си. За момента наследникът на артиста няма свое семейство, нито жена до себе си.

Известно е, че в Англия живее по-големият му брат от първия брак на Гуджунов, чиито дири обаче от дълго време са изгубени. Двете деца на естрадната звезда не поддържат никаква връзка между тях. Ретро бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР