Символите и знаците на илюминатите са навсякъде около нас …Думата

...
Символите и знаците на илюминатите са навсякъде около нас …Думата
Коментари Харесай

Символите и знаците на илюминатите са навсякъде около нас

Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас …Думата „ илюминати “ значи „ просветени “, а това общество се появява публично на 1 май 1776 година в немска Бавария (Freistaat Bayern). (HiddenTruth.site)Неин създател е философът теолог Адам Вейшаупт (Adam Weishaupt), който е последовател на демократичните хрумвания на Европа.Обществото на илюминатите, съгласно концепцията на Вейшаупт, преди всичко се опълчва на религиозните предубеждения и глупавите суеверия в всекидневието, като се застъпва за тъждество сред половете и за обучение на дамите.Както виждаме, това всъщност не се разграничава доста от други сходни общества, зародили по-късно през 18-ти век. Не било обвързвано с извънземни, нито с рептили, нито с някакви „ международни владетели “.

 t1 1 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
Въпреки това, през последните два века, тази група и нейното разбиране в обществото, фрапантно се е трансформирало. Сега, илюминатите се свързват със Световното държавно управление и тяхната цел е да основат обединен Световен ред с властнически темперамент.
В по-голямата си част, това изказване се основава на известната фраза „ Novus Ordo Seclorum “, написана на гърба на банкнота на американския долари. Превежда се като „ Нов международен ред “ или „ Нов ред за епохи “.Според тайните теоретици, с цел да реализиран подобен Нов международен ред и да открият власт над всички страни, членовете на обществото проникват във властовите структури, провеждат убийства, управляват светските и религиозните общества, манипулират информацията в медиите.

 illuminati c - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
Според тайните теоретици, илюминатите са виновни за убийството на президента на Съединени американски щати – Джон Ф. Кенеди, за офанзивата на 11 септември, за огромните разстройства в международния фондов пазар и т.н.По принцип, всяка огромна интрига не е цялостна, в случай че не се загатват илюминатите. Включително конспирации, включващи извънземни, конспирации за химтрейли, операции с рискови вируси, които подчиняват човешкото схващане и основават от хора „ зомбита “, послушни и лоялни към управляващите.Изучавайки Библията и нейните пророчества, тайните теоретици са сигурни, че и там има подмятания за илюминатите. Твърди се, че там е посочено, че ще бъде публикуван Секретен декрет и ще се сътвори Световно държавно управление, което ще завоюва сърцата на хората, посредством ласкателни и сладки обещания.В началото всичко ще бъде “гладко и красиво ”, само че по-късно, държавното управление ще покаже същинските си цели. Това държавно управление ще бъде сурова тоталитарна мощ, която ще отстрани и свободата, и религията.Много хора, които считат себе си за здравомислещи, не имат вяра в илюминатите. Но, мъчно е да пренебрегнем доста странни неща, които се срещат по света всеки ден и наподобяват на символиката на илюминатите. На банкнотата от 1 $, в действителност е налице чудноват знак – око в триъгълник на върха на пирамида. Това се пояснява като Всевиждащото око. Оказва се, че се свързва както с илюминатите, по този начин и с масоните. По-специално, президентът Франклин Рузвелт (Franklin Delano Roosevelt, 1882–1945) е бил масон.Четете още: Бивш вътрешен човек на Илюминатите, споделя злокобни детайлности

 t2 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
Сияещи лъчи обкръжават Окото, което символизира въздействието му върху всички останали страни.Ако се свържат линиите на Окото, пирамидата, начални и крайни букви върху надписа, тогава се появява още един любопитен знак – Пентаграмата или Звездата на Бафомет (Baphometh). Същата пентаграма се следи в герба с орел на същата банкнота, както и в доста други корпоративни и държавни знаци на Съединените щати.

 t3 1 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
В наши дни, знаците на илюминатите могат да се видят съвсем на всички места. Но, най-често се срещат в развлекателната промишлеността: във филми, анимационни филми, видео клипове, в облекла и жестове на артисти и артисти.Много артисти загатват знаци на илюминатите в текстове на песните си, вмъкват ги в албумите и декорациите на сцените по време на осъществявания.Много известни хип-хоп звезди като Джей Зи (Jay-Z), Риана (Rihanna), Кени Уест (Kanye West) и така нататък, непрекъснато демонстрират знака на триъгълника-пирамида с ръце.

 t4 1 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас


 t5 1 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас


 t6 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
Други жестове, известни измежду звездите, са жестове с акцент върху окото.Разгледайте фотосите по-долу.

 t7 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас


 t8 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас


 illuminati e - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
Комиксите на Марвел (Marvel) имат лична загадка група Илюминати, която работи като скрито общество. Илюминатите даже се загатват във видеоигри, в това число сериите Call of Duty, Street Fighter, Assassin’s Creed, Metal Gear и World of Warcraft.Символиката на илюминатите и надписите за тях могат да се видят даже в такива безобидни артикули, като анимационни филми на Дисни, Спондж Боб и Том и Джери. Те се появяват и в анимациите за възрастни Family Guy, The Simpsons и South Park.

 t9 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
И по този начин, същински ли са илюминатите?Скептиците безмилостно се подиграват на хората, които имат вяра в съществуването на илюминатите и пишат, че това “прилича на рапърите и техните почитатели “.Защо обаче странните жестове и знаци на илюминатите са толкоз необятно публикувани? Защо могат да се видят в толкоз доста неща? Защо ги демонстрират? Само за развлечение ли? Или може би, това се дължи на нещо, за което към момента не знаем нищо и е с някаква скрита цел?

 t10 - Символите и знаците на илюминатите са на всички места към нас
Истината към момента не е известна. Но, идващия път, когато гледате анимация, филм или музикално видео, погледнете по-отблизо символиката и може би ще забележите знаците на илюминатите там.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР