Симптомите типични за комоциоШефът на станцията пренебрегнал сигналитеЦентралното разузнавателно управление

...
Симптомите типични за комоциоШефът на станцията пренебрегнал сигналитеЦентралното разузнавателно управление
Коментари Харесай

„Хавански синдром“ ударил ЦРУ във Виена

Симптомите типични за комоцио

Шефът на станцията пренебрегнал сигналите

Централното разследващо ръководство (ЦРУ) на Съединени американски щати наскоро е махнало шефа на станцията си във Виена посред рецензии, че не приемал съществено повишаването на случаите на мистериозния “Хавански синдром”, съобщи Агенция Франс Прес, базирайки се на “Вашингтон пост”.

Напоследък бе обявено за десетки случаи в австрийската столица, които засегнали личен състав на посолството, чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ и техните фамилии, само че резидентът изразил песимизъм и посочил апатия, показва “Вашингтон пост”, цитирайки източници в разузнаването.

Говорител на Централно разузнавателно управление на САЩ отказал да удостовери или отхвърли новината. Причината и източникът на болестта остава загадка, съобщи зам.-директорът на Централно разузнавателно управление на САЩ Дейвид Коен предходната седмица.

Феноменът бе наименуван “Хавански синдром”, защото първите известия за признаци бяха от столицата на Куба. Заболяването се характеризира с кръвотечение от носа, главоболие, проблеми със зрението и други признаци, по принцип присъщи за мозъчно разтърсване.

Някои от хората, минали през него, приказват, че чували фокусирани, пронизващи остри звуци, от които им прилошавало.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР