Симпатизантите ни казаха, че това би било бягство от отговорност

...
Симпатизантите ни казаха, че това би било бягство от отговорност
Коментари Харесай

От Последните Минути: Марешки Лично Съобщи! Лидерът На Воля Го Направи, Отказа Се От

Симпатизантите ни споделиха, че това би било бягство от отговорност и не са ни пратили тук, с цел да се крием по коридорите ".

" Зачитам изявление на Мая Манолова до момента в който беше член на Българска социалистическа партия: ГЕРБ са като второразряден тим, който не може да си играе играта и пречи на другия отбор. Решили са да се излагат, държат се като на махленско футболно игрище ". " Ние няма да се държим като второразряден отбор, ще държим на гласоподавателите си ", съобщи още Веселин Марешки.

На 8 ноември основният прокурор Сотир Цацаров изиска имунитетите на шестима народни представители - Борис Кърчев от ГЕРБ, Елена Йончева и проф. Георги Михайлов от " Българска социалистическа партия за България ", Веселин Марешки, Пламен Христов и Кръстина Таскова от " Воля ". В деня на постъпване на настояването от статута си на цялост се отхвърлиха Борис Кърчев и Елена Йончева. Ден по-късно това направиха и проф. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия и Пламен Христов от " Воля ".

Марешки и Таскова обаче оповестиха, че първо ще се срещнат с настояването на прокуратурата и тогава ще преценяват дали да се откажат от имунитета си.

На водача на " Воля ", както и на двамата депутати от партията му се желае събаряне на имунитетите поради сговаряне за осъществяване на закононарушения за имотна полза. Тримата към този момент имат повдигнати обвинявания за отправени закани към притежатели на аптеки, за да ги принудят да закупуват медикаменти и лекарствени средства единствено от една компания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР