Симпатизанти и депутати от парламентарната група на ГЕРБ се събраха

...
Симпатизанти и депутати от парламентарната група на ГЕРБ се събраха
Коментари Харесай

Депутати, кметове и симпатизанти на Борисов: Призовките срещу него са репресия и опити за отмъщение

Симпатизанти и депутати от парламентарната група на ГЕРБ се събраха пред прокуратурата в символ на поддръжка на водача на политическата групировка Бойко Борисов. Днес той е свикан на разпит в Софийската градска прокуратура по следствието, известно като " Барселонагейт ", и - както заяви прокуратурата по-рано през днешния ден, друго произвеждане по сигнал от гражданско съдружие.


Липсата на депутатите от ГЕРБ в пленарната зала на Народното събрание наруши кворума в залата и ръководителят на Народно събрание Росен Желязков прекъсна днешното съвещание поради липса на кворум. Пред прокуратурата са се събрали и голям брой кметове от партията.


" Ние имаме ясно завършено болшинство, което е готово да поддържа правосъдна промяна. Всичко това, което се случва, е опит това болшинство да бъде понижено, да бъде превърнато в малцинство ", съобщи Томислав Дончев и добави, че това не би трябвало да се разрешава. Той акцентира, че от една страна ще демонстрират поддръжката си към Бойко Борисов, въпреки това несъгласието си от всичко, което се случва в Народното събрание, отвън Народното събрание. " В извънредно сметка политиците са жители, жители с нараснала мощ ", означи Дончев.


„ Тук сме, с цел да подкрепим водача си, не разбираме за какво за следващ път се претоплят явни спекулации, и се прекарват през системата на правораздаването, с цел да основават звук в системата, когато се прави кабинет и се приготвя сериозна правосъдна промяна ”, съобщи Даниел Митов от ГЕРБ.


Вежди Рашидов акцентира, че водачът на ГЕРБ е почтен. " От това, което знам за него, той е един човек, който заслужава похвали, по тази причина, че е сполучлив, умел, сръчен и е направил доста ", съобщи той и уточни, че по този начин не се прави в страната.


Очаквайте детайлности./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР