Симпатичният репортер на Господари на ефира“ Влади Василев показа за

...
Симпатичният репортер на Господари на ефира“ Влади Василев показа за
Коментари Харесай

Неочаквано! Сестрата на Влади Василев от „Господари на ефира” лежала в затвора! Обвинението й е за сводничество

Симпатичният кореспондент на „ Господари на ефира “ Влади Василев сподели за първи път сестра си Соня, която нашумя скандално през 2014 година, видя HotArena.

Тогава младата дама, която тъкмо бе приключила Класическата гимназия, бе задържана и лежа за малко в панделата, упрекната, че се занимава със сводническа активност ,  писа „ Таблоид “.

Соня се изявяваше като пи ар на сексуален балет . Тя провела разнообразни състезания за хубост като състезанието „ Мис Секси дупе ”, ревюта на еротично долни дрехи в нощни заведения по морето и София. През лятото на 2014-а обаче сестрата на Влади Василев бе арестувана за търговия с плът.

Според Министерство на вътрешните работи тя употребила връзките си в артистичните среди, с цел да набира девойки моделки и танцьорки. Цената им била от 600 до 1000 лева Соня бе арестувана за 24 часа, а след това бе пусната с мярка за неотклонение „ парична гаранция ”. Така и не стана ясно какво стана след това, само че след абсурда хубавицата приключи обществените си изяви.

Днес тя към този момент е брюнетка и очевидно се надява неприятното да е зад тила й, откакто реши да се появи още веднъж пред камера. Влади Василев пък призна, че сестра му е доста значим човек в живота му. Двамата подготвиха торта, наречена на премията на „ Господари на ефира ” - „ Бяла лястовица “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР