Симоне Индзаги избухна след равенството 2:2 на водения от него

...
Симоне Индзаги избухна след равенството 2:2 на водения от него
Коментари Харесай

Индзаги: Много сме ядосани

Симоне Индзаги избухна след равенството 2:2 на водения от него Интер с Монца в срещата от 17-ия кръг на италианската Серия “А ”. Наставникът на “нерадзурите ” упрекна съдията Джан Лука Саки за изгубените две точки, тъй като той анулира попадение на тима от Милано при резултат 2:1 за тях. Тогава Интер можеше да поведе с 3:1, само че голът не беше зачетен и в заключителните минути на мача Монца изравни.

„ При 3-1 всичко щеше да свърши, само че бяхме осъдени. Много сме ядосани, тъй като стана неточност. Това тъждество идва от сериозна неточност “, цитира Sky Sports гневният Индзаги.

„ В момента ми е мъчно да проучвам играта. При 3-1 щяхме да спечелим. Много скърбя, тъй като знаех, че Монца са добре проведени ”, добави италианският експерт.

Все отново Индзаги се успокои и опита да разяснява случилото се на терена всъщност:

„ Допускаме доста повече голове надалеч от вкъщи. Трябваше да се пазиме по-добре, което обаче нямаше нямаше да има значение, в случай че не беше тази неточност. Излязохме от положителната си форма, тъй че това ни забавя. Сега би трябвало да продължим, би трябвало да работим по-добре, да възстановим всичките си играчи и да не забравяме, че постигнахме значими победи против Аталанта и Наполи в предните кръгове. Монца игра добре, само че при 3-1 всичко щеше да свърши. ”

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР