Симона Загорова не успя да се поноси дълго на крилете

...
Симона Загорова не успя да се поноси дълго на крилете
Коментари Харесай

ДОЛНО: Новият на Симона Загорова я иска, но... без детето й! (не бил готов да го играе баща)

Симона Загорова не съумя да се поноси дълго на крилете на щастието с новата си обич. Дъщерята на Глория беше ударена като с парен чук от истина, която пъклен боли. А точно - осъзна, че по този начин нареченият й " обичан " в действителност не я обича.

Доказателство за това е фактът, че въпросният, който също като нея е музикант, не спирал да й повтаря какъв брой доста я желае и желае до себе си. Но... без детето й. Знаем, че Мони е майка на дребната Галина, която роди от служителя на реда Даниел Милушев, с който се разделиха напълно скоро след раждането.

Загорова обожава дъщеря си и съвсем не се отделя от нея във всяка свободна минута. Единствено в този момент, през лятото, когато реши да отиде на отмора с новия си, тя бе поверила детето на грижите на своята баба, родителката на Гло.

Докато с благоверния й се радвали на свободата и пристрастеността си, Мони с смут научила от него, че я обича, само че още не бил подготвен да бъде татко. " Това я потресе грубо. Онзи все си намирал комфортен миг да я твърди, че двамата са прекомерно млади, с цел да се " вържат " с дете и трябвало Галина да пораства главно при бабите си. Видиш ли - той " умирал " за Мони, само че не можел да го играе баща, изключително на непознато дете, тъй като още за свое не бил подготвен ", разкриха близки до обкръжението на Симона.

И са безапелационни, че връзката на Загорова и музиканта ще завърши по избор на Мони, която за нищо на света няма да " паряса " детето си поради мъж.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР