Симона Загорова даде да се разбере, че наистина е приключила

...
Симона Загорова даде да се разбере, че наистина е приключила
Коментари Харесай

Симона Загорова потвърди раздялата с бащата на детето й

Симона Загорова даде да се разбере, че в действителност е завършила връзката си с Даниел Милушев - бащата на невръстната си дъщеричка, която се роди през февруари тази година, видя ПИК.

Преди дни надарената щерка на Глория посрещна най-близките си в дома на майка си, с цел да отпразнуват всички дружно рождения й ден.

Още тогава направи усещане, че измежду присъстващите не се вижда Даниел. Не е загадка, че младият мъж е много спорно добро име, а и още през цялото време не бе утвърден от тъща си.

След видеата, на които Симона и Гло забавляват с осъществяванията си своите посетители и които се появиха в обществените мрежи в самия ден, в този момент Загорова качи и още фотоси, на които е заобиколена от най-любимите си хора. Сред въпросните " обичани хора " очевадно към този момент не е Даниел.
свързани новини24054на 02.10.2021
" Аз съм едно щастливо момиче! Имам всичко, за което съм мечтала. На този рожден ден моято обич Галина е в ръцете ми и това да бъда майка е най-хубавото нещо на света! На този рожден ден още веднъж бях заобиколена от обичаните хора - моето семейство и другари. Жива и здрава съм и всеки ден минава с музика! Какво друго да си пожелая? Само нищо от това да не се трансформира ", написа Симона към фотосите.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР