Симона Радева обаче е доста закъсняла – сърбаме си попарата

...
Симона Радева обаче е доста закъсняла – сърбаме си попарата
Коментари Харесай

Симона, нямаш понятие каква отровна попара сърбаме!

Симона Радева обаче е много закъсняла – сърбаме си попарата от дълго време. Надробихме си такива като нейния човек с подправената шофьорска брошура и експанзия до козирката. В попарата вкарахме и деградиралите политици, крадливите управници, скапаното опазване на здравето, мизерните пенсии и заплати, ограбените пътища и автомагистрали, унищожената природа, битите хора по селата, избягалите два милиона и половина на Запад, путинофилите, мутропатриотите, хитлеро-националистите, турбо фолка, ченгетата, задкулисието…

Да, истината ще излезе в един миг, както твърди Радева. Но коя истина? Че девойките са се движили с несъобразена скорост? Че някой скрито е поставил нещо в чая на Семерджиев? Че самата Симона е служител на реда за пример, който се грижи за спокойствието на жителите? Че индивидът с над 50 нарушавания от всевъзможен тип не е бил зад кормилото? Че е прелестен човек, а не нападателен, безсъвестен вид?

Гответе се за „ новите “ истини и гледни точки.

Симона, служител на реда Радева, на теб също следва да научиш някои истини, за които даже не подозираш. Тогава ще научиш, че всички в тази страна от дълго време сърбаме отровната попара, която сме надробили сами… И попара, която ни пробутват всевъзможни сбърканяци, помислили се за божества. Неясно изобщо по какъв начин още сме живи. Живи ли сме в действителност? Не умираме ли дружно с прегазените от наглеците? Нещо от нас умира сигурно.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР