Симона Хорозова е новата “Мис България - Пловдив” 2020. Красавицата

...
Симона Хорозова е новата “Мис България - Пловдив” 2020. Красавицата
Коментари Харесай

Неземна красавица стана "Мис България – Пловдив" 2020 СНИМКИ

Симона Хорозова е новата “Мис България - Пловдив” 2020. Красавицата сграбчи наградата на блестяща гала в и омайност аудитория и жури, написа "Трафикнюз ".

В петък празникът и насладите за хубавицата бяха двойни, тъй като тя означи и своя 20-ти рожден ден.





Конкурсът бе съпроводен от доста хубост и искра, а под светлините на прожекторите в известното заведение излезнаха едни от най-красивите пловдивчанки.
Водеща на събитието бе Мис България 2012 Габриела Василева, а измежду специфичните посетители бе топ дизайнерът Стоян Радичев.

Всички кандидатки за купата минаха през три тура – първи със спортно-елегантно облекло, втори с бански костюми и трети с публични рокли.

Победителката ще показа града ни на състезанието „ Мис България”. Короната на новоизбраната Мис беше предадена от Стелияна Иванова – носителка на купата „ Мис България - Пловдив” 2019.

За нейна първа подгласничка бе определена Александра Маркова, a втора в класацията на журито остана Таня Кузманова.



Гримьори и стилисти от цялата страна пристигнаха в града на седемте тепета, с цел да се погрижат за съвършения външен тип на девойките, като макиажа, на който заложиха бе лек, подчертаващ естествената хубост на моделките.

Красивите и елегантни тоалети пък бяха защити с настоящите за сезона цветове и линии.

На празника на хубостта присъединяване взе и гласовитата Маги Джанаварова, която се погрижи за положителното въодушевление на публиката в, част от мегакомплексът.

Купонът в дискотеката продължава, а малко по-късно под светлините на прожекторите в клуба ще се появи човекът-глас Тони Стораро, който дава обещание паметно присъединяване и изпълнена с танци нощ.

















Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР