Симона Дянкова - капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика, който

...
Симона Дянкова - капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика, който
Коментари Харесай

Симона Дянкова събра грациите ни на елегантно парти

Симона Дянкова - капитанът на ансамбъла по художествена гимнастика, който завоюва златните медали на Олимпиадата в Токио, спретна елегантно празненство. Поводът бе нейният 27-и рожден ден.

Грацията го отпразнува с ваучър в ресторант, където посрещна гостите си в елегантна розова рокля. Симона бе заложила на нежни бижута. Закачлив детайл на тоалета <210> придаваха черни ръкавици с перли. Неотлъчно до нея през цялата вечер беше годеникът <210> Никола.

Първите гостенки на Дянкова предстоящо бяха нейните съотборнички от ансамбъла, като отсъстваше единствено възстановяващата се от интервенция Лаура Траатс. Те също се отличиха с неподражаемия си жанр. Ерика Зафирова бе с годеника си - национала по спортна гимнастика Дейвид Хъдълстоун.

Сред персоналните посетители на Симона бе и президентът на федерация Илиана Раева. Тя бе в компанията на брачна половинка си Наско Сираков. Не бяха пропуснати и треньорките Весела Димитрова и Михаела Маевска. Купонът мина с доста изненади за рожденичката и бурни танци. Завидни умения на дансинга демонстрираха Илиана Раева и Наско Сираков
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР