Симеон Йорданов-Simcho (21 г.) победи Реми Тоин (24 г.) в

...
Симеон Йорданов-Simcho (21 г.) победи Реми Тоин (24 г.) в
Коментари Харесай

Симеон Йорданов – победител в Red Bull Dance Your Style – ще представя България на международния финал на състезанието в Париж

Симеон Йорданов-Simcho (21 г.) победи Реми Тоин (24 г.) в епична танцова борба на 5-ти октомври в Music Jam, София. След три кръга оспорвана конкуренция, русенецът стана любим на публиката и първият победител в Red Bull Dance Your Style Bulgaria 2019. Red Bull Dance Your Style e серия от неповторими танцови надпревари, които се организират допълнително от 30 страни. Форматът съставлява танцови конфликти, в които участниците излизат един против различен, определени посредством чоп.
Никой не знае на каква музика ще танцува досега на започване на борбата. Шестнадесет от най-хубавите танцьори в България бяха поканени да премерят сили и умения и да получат опцията да показват България на международните финали на Red Bull Dance Your Style в Париж. Simcho отпътува 2 дни след успеха си в София за френската столица, където ще взе участие на поредност от танцови работилници и тренировки със школата Juste Debout.
След като се организираха повече от 65 събития в 32 страни по света, финалистите на Red Bull Dance Your Style ще би трябвало да преминат през още 2 квалификации на 09-ти октомври в Élysée Montmartre и на 10-ти октомври в Bataclan, с цел да се преборят за мястото си на огромния Red Bull Dance Your Style край на 12-ти октомври в историческата локация La Grande Halle De La Villette.
От 32-мата най-хубави в света, единствено 8 ще доближат до финала в събота и ще се срещнат с други 8 особено поканени танцьора като Maika, Jaja, Angyl, Salah и още известни имена от сферата на танцовото изкуство. “Знам и съм гледал всичките. Много са положителни и несъмнено 3-ма много биха ме затруднили ”, разяснява Simcho.


Българският представител сподели невероятни качества и забележително равнище на адаптивност, които се надяваме да го изведат отпред на конкуренцията.
Световният край на Red Bull Dance Your Style ще бъде излъчен директно по Red Bull TV в събота// 12.10// 22:30 часа .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР