Симеон Дянков се свърза с антикорупционната комисия. КПКОНПИ благодари на

...
Симеон Дянков се свърза с антикорупционната комисия. КПКОНПИ благодари на
Коментари Харесай

От медиите Симеон Дянков разбрал, че доходите му се разследват

Симеон Дянков се свърза с антикорупционната комисия . КПКОНПИ благодари на медиите за съдействието.

След оповестението на информацията , че Комисията се пробва да открие Дянков, някогашният финансов министър се свърза с представители на КПКОНПИ и заявява подготвеност да сътрудничи с каквото е належащо.

Очаква се до края на деня Дянков да организира диалози с инспектори на Комисията. Бившият министър на финансите е обект на инспекция от страна на КПКОНПИ след получено съобщение от Софийската градска прокуратура при започване на 2017 година

Българските регистри не разрешават правенето на повсеместен финансов профил на проверяваното лице, защото той и брачната половинка му имат приходи в чужбина, които няма по какъв начин да бъдат изследвани без негово подпомагане.

Вчера Антикорупционната комисия заяви, че търси данни за финансовото и имотно положение на двамата някогашни министри Симеон Дянков и Трайчо Трайков.

 Трайков сигурен, че дейностите му в предишното са законни
Трайков сигурен, че дейностите му в предишното са законни

Бившият стопански министър следва законовата процедура

" Ще последвам законовата процедура ", това зави общинският консултант Трайчо Трайков след съвещанието на Столичния общински съвет (СОС) в отговор на news.bg , дали е намерил документите, които му изисква антикорупционната комисия за разходи над 2,4 милиона лв..

Припомняме, по-рано денем водачът на " Да България " Христо Иванов съобщи, че дейностите по отношение на Трайчо Трайков са политическо гонене и принуда.

Ден по-рано ръководителят на Антикорупционната комисия Пламен Георгиев бе безапелационен, че в случай че до петък не подаде желаната декларация за запорираното имущество, то ще бъде иззето.

 Спецсъдът още веднъж върна делото против Дянков и Трайков Обновена
Спецсъдът още веднъж върна делото против Дянков и Трайков

МФ бе конституирано като цивилен просител
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР