Силвия Петкова е благословена с много разнообразна и дълбока палитра

...
Силвия Петкова е благословена с много разнообразна и дълбока палитра
Коментари Харесай

Щастието е личен избор, а не съдба: Силвия Петкова - slava.bg

Силвия Петкова е благословена с доста разнообразна и дълбока палитра като актриса, сила, и естествено наличие, които струят от нея и на сцената, и от дребни екран, и в киното. Тя реши да напусне "Театър София " неотдавна, където изигра доста сполучливи функции, а дребните я познават като Пипи, само че по малкия екран хората й се радват в сериала "Пътя на достойнството ". Гласът й е прочут с доста от материалите в "Storytel ".
Силвия има доста доброволно лъчение, незабавно те печели, елементарно е да те убеди в достоверността на каквото и да било, тя може да е всичко, и сериозна, и смешна, а когато е единствено Силвия по-често е метафизичен настроена. От съзерцанията я изваждат единствено обичаните й мъже - Зоран и синът им Сива.

-Силвия Петкова, въпреки от едно известно време доста хора да ви усещат близка, около обстоятелството, че ви виждат постоянно на дребния екран, вие бяхте доста харесвана и приветствана в Храма на Мелпомена, за какво напуснахте "Театър София "?

Десет години съм щатна актриса в този превъзходен Театър. Просто пристигна момента за смяна при мен. Реших да изляза на свободна процедура с желанието да играя повече. Имам доста креативна сила и капацитет, които имам вяра, че ще бъдат употребени по предопределение, когато към този момент ориста ми ще е в моите ръце.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР