Силвио Берлускони вкара триковете и методите на шоубизнеса в голямата

...
Силвио Берлускони вкара триковете и методите на шоубизнеса в голямата
Коментари Харесай

Съдебни дела, шоубизнес и футбол: Как Силвио Берлускони промени италианската политика

Силвио Берлускони вкара триковете и методите на шоубизнеса в огромната италианска политика, трансформирайки се надали не в най-противоречивата и скандална фигура.

Той е роден в нормално семейство в Милано. Започва като бизнесмен в региона на недвижимите парцели, само че става медиен магнат и по-късно политик.

Името му не слиза от първите страници на вестниците цели 30 години. През всичките тези години той заемаше видно място в политическите среди на страната. Той печели три пъти общи избори и трансформира политическия курс на Италия.

Успех, който беше засенчен от доста кавги...

Астрономически брой каузи

36 пъти Берлускони се явява пред съда. Абсолютен връх за министър председател на Италия. Срещу него постоянно бяха повдигани съществени обвинявания: подкупи, корупция, потребление на услугите на малолетни проститутки, връзки с мафията.

Единствената му дефинитивна присъда обаче идва през 2013 година за укриване на налози. Загубва поста парламентарист и почетното звание „ Кавалер “ (от италиански. cavaliere del lavoro – благородник на труда). Той назова обвиняванията против...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР