Силвио Берлускони е простил предателствата, заяви Теодора Стефанова, прочутата като

...
Силвио Берлускони е простил предателствата, заяви Теодора Стефанова, прочутата като
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Много го болеше от предателствата

Силвио Берлускони е дал прошка измените, съобщи Теодора Стефанова, фамозната като неговата персонална врачка, след кончината на някогашния италиански министър председател.

" Много го болеше от измените. Всички изменничества в политиката той елементарни. Казваше ми: " По-големият, бащата постоянно прости на децата си “. Теодора съобщи още: " Много е специфичен за мен, доста го обичам, доста го оценявам. Трудно ми е да приказвам за него в минало време. В живота беше прелестен дядо, прелестен татко. Успя да сплоти децата си да се поддържат и почитат “, сподели тя пред " Телеграф ".

" Силвио бе огромен водач, един огромен човек, с огромна душа и сърце. Притежаваше голямо благосъстояние – не става въпрос за парите, а за духа. Даде ми старт в живота, повярва в мен. Беше доста образован, харизматичен “, добави още Стефанова.

" С Милан изживяхме най-прекрасните моменти – всичките тези купи, които завоюва, Купа на шампионска лига, шампионата и всевъзможни титли. Там бяха сърцето и душата му. И в този момент Монца - фантазията му бе да види тима да се бори за едно от първите места. Работеше интензивно за идващите избори в европейския парламент. Силвио Берлускони беше най-преследваният човек на планетата с тези каузи, които бяха скалъпени. Последният ни диалог бе по телефона. Той ми благодари и ми сподели, че са отпаднали всички обвинявания. Почувствал се като свободен човек “, съобщи тя.

Известно е, че Теодора Стефанова се е срещнала с италианеца през 1992 година по време на празник на футболния тим на Милан. След срещата им тя стартира работа в италианска телевизия и споделя, че той е индивидът, който е дал началото на професионалния ѝ път в Италия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР