Силви Вартан се зае с нови благотворителни инициативи в България.

...
Силви Вартан се зае с нови благотворителни инициативи в България.
Коментари Харесай

Силви Вартан се срещна с премиера Борисов и с кмета на София Йорданка Фандъкова

Силви Вартан се зае с нови благотворителни начинания в България. Дни преди концертите си у нас певицата се срещна с премиера Бойко Борисов и столичния кмет Йорданка Фандъкова. Създаване на детска работилница към Музея за история на София и реституция на църквата " Св. Петка Самарджийска " в региона на Ларгото бяха двата плана, показани пред Силви Вартан.

София
Бойко Борисов, министър-председател : Голяма чест е за нас да сте тук. Силви Вартан, певица: Мерси и за мен също? Бойко Борисов, министър-председател: Много Ви обичат българите. Силви Вартан, певица: И аз също!


Емоция. Има я всякога, когато Силви Вартан се връща в родината. А в България получава освен овации на сцената, само че и признателност. За избавените новородени, реставрираните икони и грижата към културата.

Силви Вартан, певица: Работилница за децата. Мисля, че това е невероятна концепция и метод децата да учат и да имат очи за красивите неща. Столичната община има поддръжката! Йорданка Фандъкова, кмет на София: Говорихме, по тази причина че в тези комплицирани времена единствено през хубостта, изкуството и образованието можем да променяме света.
На разлъка Силви Вартан получи подарък от Общината. Сребърно ключе с изображението от Боянската черква на Севастократор Калоян и брачната половинка му Десислава. Певицата даде обещание, че концертите ѝ в София и Варна не са последни.


Силви Вартан, певица: С неспокойствие ги очаквам и аз доста се вълнувам, когато пея тука.  Бойко Борисов се срещна със Силви Вартан (СНИМКИ+ВИДЕО) Бойко Борисов се срещна със Силви Вартан (СНИМКИ+ВИДЕО)
Премиерът Бойко Борисов се срещна с френската певица от български генезис Силви Вартан в Министерски съвет. Премиерът съобщи, че е огромна чест Вартан...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР